Hobby (2016)

Hobby Optima De Luxe – Kaikkien aikojen matkailuauto

Kaikkien aikojen matkailuauto OPTIMA DE LUXE, jonka ennennäkemättömän kattavassa varustuspaketissa valmiiksi mm. Fiat-alustapaketti, Blaupunkt-navigaattori, kattoikkuna ja ulosvedettävä kaasupulloalusta.

Alussa oli uraauurtava idea. Siitä lähtien Hobby on ollut modernien matkailuvaunujen ja matkailuautojen edelläkävijä. Olemme huolehtineet 49 vuoden ajan, että matkailusta on tullut jatkuvasti helpompaa, mukavampaa ja rennompaa. Menestyksemme salaisuus perustuu neljään periaatteeseen: suuntaa näyttävät keksinnöt, innovatiivinen tekniikka, moderni muotoilu ja suuri tekemisen ilo. Hobbyn matkailuautojen jokainen uusi sukupolvi tekee vaikutuksen varustuksellaan ja avarilla tiloillaan. Ei ihme, että Hobbyn matkailuautot ovat niin suosittuja.

All-inclusive -varustus

Hobby-matkailuautoille on aina ollut luonteenomaista runsas vakiovarustus ja ainutlaatuinen ulkodesign elegantteine linjoineen. Kauniit makuuhuoneet, fiksusti ajateltu tilapesuhuonekonsepti ja keittiö luovat kodinomaista tunnelmaa ja mukavuutta. Tunnelmallinen LED-valotekniikka, Hobbyn kehittämä CI-BUS-laiteohjausjärjestelmä ja monet muut huippuominaisuudet muodostavat upean kokonaispaketin.

Ensimmäistä kertaa OPTIMA DE LUXE:lla markkinoille tulee ”All-inclusive”-varustus erittäin merkittävällä hintaedulla. Kalliit varusteet, kuten kattoikkuna, pimennyslaskosverhot ohjaamossa, erikoisleveä ulko-ovi hyttysverkolla, ulosvedettävä kaasupulloteline, markiisi, eristetty ja lämmitettävä harmaavesisäiliö ja monet muut varusteet kuuluvat DE LUXE -PAKETTIIN jo vakiovarustuksena. Myös FIAT-ALUSTAPAKETTI sekä MULTIMEDIAPAKETTI BLAUPUNKT-navigaattoreineen on OPTIMA DE LUXEssa vakiona.

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2015 mallisto 2014 mallisto