Hobby (2016)

Hobby – Ykkösmerkki

Aluksi oli uraauurtava idea; siitä alkaen Hobby on ollut modernien matkailuvaunujen ja –autojen suunnannäyttäjä. Jo yli 49 vuoden ajan olemme tehneet automatkailusta yksinkertaisempaa, mukavampaa ja rentouttavampaa.

”Fiksut ideat yhdistettynä huippumukavuuteen.”

Menestymisemme salaisuus on neljä peruspilaria: Suuntaa näyttävät keksinnöt, innovatiivinen tekniikka, moderni design ja suuri intohimo.

Menestyksemme salaisuus perustuu neljään peruspilariin: Suuntaa näyttävät keksinnöt, innovatiivinen tekniikka, moderni design ja suuri intohimo. Nämä peruspilarit ovat tehneet meistä matkailuvaunujen ykkösmerkin koko maailmassa.

2016_rm_optima-de-luxe_t65ge_innen_totale_abend_BEAR

Jokainen uusi Hobby-matkailuvaunujen sukupolvi vakuuttaa ensiluokkaisella vakiovarustuksellaan
ja avaralla sisustuksellaan. Ei siis mikään ihme, että Hobbysta on tullut niin haluttu.

”Monivuotisten traditioiden ja jatkuvien innovaatioiden ansiosta olemme ykkösiä.”

Hobby työllistää lähes 1250 henkeä Fockbekin tehtaalla Saksassa. Tehtaaltamme valmistuu vuosittain noin 20 000 vaunua ja 2700 matkailuautoa. Olemmekin Suomessa matkailuvaunujen myynnissä selkeä markkinajohtaja.

”Hobby on aina askeleen edellä. Toteuttaa lomaunelmat. Siksi Hobby on menestynyt vuosikymmeniä.”–Harald Striewski, omistaja

Menestyksen takaava laatu syntyy vankasta kokemuksesta. Jo yli 40 vuoden ajan on Saksan pohjoisosassa valmistettu matkailuvaunuja. Kokemus kehitystyössä ja tuotannossa näkyy jokaisessa Hobby-matkailuautossa; pyrkimyksemme on soveltaa oikeat ideat ajanmukaisesti ja teknisesti parhaalla tavalla. Näin liikkuvasta matkustamisesta tulee rentouttavaa lomahuvia. Hobbyn tie maailman johtavaksi matkailuvaunujen valmistajaksi on ollut yli 40 vuoden mittainen ja jatkuu edelleen voitokkaana.

Monipuoliset lisävarusteet

Hobby on yhtä yksilöllinen kuin sinäkin. Tarjolla on monia lisävarusteita – aivan makusi ja yksilöllisten vaatimustesi mukaisesti. Oikean etuteltan ja markiisin löytämisessä auttaa valintaopas. Matkailuauton lisävarusteet, varaosat ja karavaanarin tarvikkeet löydät näppärästi Caravan Tukun verkkokaupasta.

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2015 mallisto 2014 mallisto