Hobby (2016)

Arvonnan säännöt

Arvontaan voivat osallistua yli 18-vuotiaat henkilöt. Kilpailun osallistumisaika on 9.6.2016 – 9.8.2016. Arvonta suoritetaan 12.8.2016 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkintona on 1000 € arvosta tarvikkeita Kehä Caravan Tukku Oy:n valikoimista. Valikoimaan voi tutustua osoitteessa http://www.caravantukku.fi/ . Palkintotuotteet voi valita yhdestä tai useammasta tuotteesta. Mikäli tuotteiden arvo ylittää 1000 € voi ylittävän osuuden suorittaa maksamalla erotuksen. Tuotteiden arvo lasketaan ohjevähittäishinnoista.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai tavaraksi, eikä vaihtaa muuhun palkintoon. Palkinto tulee käyttää 1.7.2017 mennessä. Matkustusajoissa voi olla rajoituksia saatavilla olevuuden mukaan.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen. Voittajan etunimi ja kotipaikkakunta voidaan myös julkaista järjestäjän tiedotteissa ja verkkosivuilla, uutiskirjeessä tai Facebook-sivulla.

Mikäli voittoilmoitus palautetaan virheellisen osoitteen tai muun toimituksen vuoksi, johtaa tämä hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset sekä muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailua ja sen palkintoa koskevia Järjestäjän päätöksiä. Järjestämisessä mukana olevien yritysten henkilökunnan jäsenet eivät voi osallistua arvontaan.

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2015 mallisto 2014 mallisto